Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverk programmering

12 september, 2017 kl.14:30 - 16:30

Den 9 mars tog regeringen beslut om ändringar i läro- och kursplaner som bl.a. innebär att programmering införs som ett tydligt inslag i fler olika ämnen i grundskolan. Men hur kommer man igång? Vill du ha tips och idéer? Jobbar du redan med programmering i ditt klassrum? Vill du dela med dig och lära mera?

Redan i dag kan du låna material för att jobba med programmering i klassrummet som  Blue-bots, Makey Makey och andra digitala verktyg från oss på Mediotek Sundsvall. Nu erbjuder vi även ett nätverk där vi träffas och inspirerar och lär av varandra. Vi vill visa på att arbetet med programmering kan vara både lustfyllt och lärorikt.

Kom och dela med dig, lär av andra och få inspiration och tips!

Tanken är att vi träffas tre gånger per termin och tillsammans planerar vi upp innehållet i dessa träffar. Där kan vi också se över behovet av fortbildning och ordna sådan om det behövs.  

Vi träffas första gången Tisdag 12:e september kl. 14.30-16.30 och bestämmer därefter tillsammans kommande träffar. Lokal: Mediotek Sundsvall, Magasinsgatan 12. Ansvarig för träffarna är Maria Granqvist, Mediepedagog och IT-pedagog, Mediotek Sundsvall

Vi bjuder på fika! Anmälan senast fredag 8 september via länken nedan:

 

https://goo.gl/forms/P2VYMa9QfsoYf7rL2

Detaljer

Datum:
12 september, 2017
Tid:
14:30 - 16:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Maria Granqvist
Telefon:
0732707848
E-post:
maria.granqvist@sundsvall.se

Plats

Mediotek Sundsvall
Magasinsgatan 12
Sundsvall, 85234
+ Google Map