Massdansen i Sundsvalls kommun 5-årsjubilerar 2018!

  • 9 februari 2018 14:00
  • Publicerat av: Redaktionen

För femte året i rad har Kulturskolans danslärare koreograferat en specifik dans som sprids till lärare och elever runt om i Sundsvall, i syfte att uppmärksamma dansen som uttrycksmedel samt för att främja dans och rörelseglädje i skolan!

Under vecka 5 hade Kulturskolans danslärare en fortbildningsträff i dans för idrottslärare och annan skolpersonal där årets massdans lärdes ut.

Tisdagen den 20/2 finns en extra chans för dig som pedagog att lära dig årets massdans av oss, på Mittlärande kl.14.00!

För er som inte deltagit vid dessa träffar – som ändå vill dansa med dina elever i klassrummet, på idrotten, på skolgården eller på fritids eller hemma – så har ni instruktionsfilmen till vårens massdans här:

För att manifestera detta samarbete så bjuder vi precis som tidigare år in er skola/klass/elevgrupp att vara med och massdansa tillsammans med oss på Stora torget inför den Internationella Dansdagen!

Femårsjubileet kommer att gå av stapeln på Stora torget i Sundsvall fredagen den 27/4 kl 12.00.

Skolor som inte haft möjlighet att åka in till torget har istället dansat på sin skolgård eller annan öppen plats på samma dag och tid. Självklart kan din skola även ordna en egen massdans-manifestation vid ett annat tillfälle som passar er! Materialet är fritt för er att använda med era elever.

Har du frågor om själva koreografin, om massdansen på torget eller om du vill anmäla ert intresse av att delta på torget den 27/4 – kontakta någon av oss!

Kerstin: 073-771 56 39 eller kerstin.meurling@skola.sundsvall.se
Åsa: 070-190 40 49 eller asa.mose@skola.sundsvall.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *