Mittlärande

Mittlärande arrangeras den 18-19 februari 2020 på Södra berget i Sundsvall

Mellannorrlands största konferens inom lärande idag genomförs nu för sjunde året. Ett tillfälle att mötas kring de viktiga frågorna som rör skolutveckling.

 

Målgrupp

Mittlärande riktar sig till förskollärare, lärare, fritidspedagoger, övriga pedagoger inom förskola och skola, skolledare och personal som arbetar med övergripande förvaltningsfrågor. Men även du som arbetar inom andra områden och har ett stort intresse för skola och skolutveckling är välkommen.

Konferensen är öppen för deltagare från Barn- och utbildning i Sundsvalls kommun, friskolor och för deltagare från andra kommuner.

Rekommendation för deltagande inom Barn- och utbildning i Sundsvall är att norra grundskoleområdet deltar på tisdagen och södra området på onsdagen. Vill någon i norra/södra området gå båda dagarna så går det bra.
CFL, kulturskolan, gymnasiet och förskolan väljer själva vilken/vilka dagar de vill gå.

 

En mötesplats för inspiration, kollegiala samtal och praktiskt görande

Föreläsningarnas syfte är att ge dig som besökare nya tankar och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Det är då också viktigt att vara konferenssmart genom att tillsammans med skolledning och kollegor fundera innan och efter vad ni vill att Mittlärande ska ge. Läs mer om att vara konferenssmart.

En stor del av konferensen består av våra utställare. I mässhallen har du möjlighet att träffa återförsäljare för läromedel, möbler, friskvård och mycket mer.

 

Arrangör

Sundsvalls Kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen, genom Mediotek Sundsvall och Net21.

 

För mer information om Mittlärande, besök webbplatsen.

 

Sidansvarig
Helene Oskarsson